Berisha dhe Luloja kanë frikë nga Amerika dhe godasin ambasadorin. Jo or Sali, jo prokurori nesër…

Pse janë trembur sot kaq shumë hordhitë korruptive të Shqipërisë?Shqipëtarët kanë hyrë tani në rrjedhën historike që ka një shekull që e kanë kërkuar:Të gjithë pushtetarët, grabitësit e jetës së tyre, janë nën akuzë, prandaj janë të trembur.

Përse janë trembur këta milionerë?Se, nuk dinë si të justifikojnë gjënë që u kanë vjedhur shqiptarëve.Prandaj tani, mbaron tragjedia e shqiptarëve, dhe fillon tragjedia e penalizimit të grabitësve.
Për të vazhduar kliko Linkun \/ \/ \/

Link

Leave a Reply

Your email address will not be published.