Rama e mban fjalën: Sakrifikon çamët dhe lejon varrezat greke

Qeveria shqiptare ka vendosur të rregullojë marrëdhëniet me Greqinë, duke zbatuar një nga kërkesat e hershme të saj: të varrosë ushtarakë grekë të rënë në Shqipëri gjatë luftës greko-italiane të viteve 1940-1941.

Vendimi është firmosur pa zhurmë e bujë nga Kryeministri Edi Rama më 13 dhjetor 2017; me zbatimin e tij janë ngarkuar prefektët. Ekseprtë nga Greqaia do të punojnë bashkë ekspertët shqiptarë për zhvarrosimin dhe identifikimin e kufomave.
Për të vazhduar kliko Linkun \/ \/ \/

Link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.